lunes, 14 de septiembre de 2009

CLUB DE LECTURA A LA FRAGUA



EL PROPER DIMECRES 23 DE SETEMBRE, TORNA EL CLUB DE LECTURA DE LA FRAGUA

Us esperem el dimecres 23 a les 20:00 a tots els que us vulgueu apuntar al club de lectura de la fragua. Aquest primer dimecres escollirem llibre entre tots.

Club de lectura. Dimecres 23 de setembre, a les 20:00h comença a la fragua un club de lectura, si estàs interesat, envia un mail fent la teva reserva a info@lafraguaweb.org, amb l’assumpte: club de lectura. Naturalment, és totalment gratuït.

Un club de lectura és un grup de persones que llegeixen al mateix temps un llibre. Cadascun ho fa en la seva casa però una vegada a la setmana, en un dia i a una hora fixos, es reuneixen tots per a comentar les pàgines avançades des de la trobada anterior. En les reunions es debat sobre el que s’ha llegit a casa: l’estil literari, l’acció mateixa, els personatges... i és bastant freqüent derivar des del llibre a les experiències personals dels membres del club. En cada reunió s’acorda la quantitat a llegir en els dies posteriors, i és aquest tros solament el qual es comenta en la següent. Naturalment qualsevol té el dret a sobrepassar aquest límit, però no pot desvetllar als seus companys el que succeeix després del punt marcat.

No hay comentarios:

 
Elegant de BlogMundi